Moje nákupné zoznamy 0 Košík
HORNBACH Bratislava - Ružinov Otváracia doba
Galvaniho 9
821 04 Bratislava - Ružinov

servis-bratislavaruzinov@hornbach.com
+421 248 709 - 000
po - pi: 7:00 - 21:00 hod.
so - ne: 8:00 - 21:00 hod.
17. 11. 2024 zatvorené
Túto informáciu ste si vytlačili dňa 5. 11. 2024 o 0:50. Upozorňujeme, že ceny na svetových trhoch a krátkodobé reakcie môžu ceny kedykoľvek zmeniť a tak sa môžu líšiť od cien vo Vašom výtlačku. Ďakujeme za pochopenie.

Značka TENNEKER® stelesňuje tradíciu kovbojskej romantiky, typický južanský životný štýl a spája najoriginálnejšie zvyky s gurmánskym pôžitkom z grilovania. Nielen vďaka tomu je TENNEKER® spoľahlivým partnerom pre vašu grilovaciu sezónu.

  • Sofistikovaná technológia, ako napríklad flexibilný systém vložiek TENNEKER HALO
  • Vysokokvalitné výrobky
  • Testovaná bezpečnosť a 10-ročná záruka na grily TENNEKER®

Grilovanie na drevenom uhlí je skutočným pôžitkom a je bezkonkurenčne flexibilné.

  • Grily na drevené uhlie TENNEKER môžete postaviť kdekoľvek v priebehu okamihu.
  • A vďaka silným oceľovým grilovacím roštom sú grily na drevené uhlie bezkonkurenčné z hľadiska odolnosti.
  • Správna teplota je pri grilovaní na drevenom uhlí nevyhnutná: začať môžete až vtedy, keď je drevené uhlie biele.

Milovníci pohodlného grilovania sa nemôžu nabažiť plynových grilov. Môžete na nich začať variť takmer okamžite a nebojte sa experimentovať s možnosťami prípravy jedál. Ideálne je nielen mäso, ale aj špeciality, ako sú ryby, a dokonca aj jedlá z woku, ktoré sa dajú na plynovom grile Tenneker pripraviť jednoducho a dokonale.

Vďaka praktickému ukazovateľu teploty, prídavným bočným horákom a ohrievacím mriežkam sú plynové grily TENNEKER® ideálne na veľké párty. Pripojte plynovú fľašu, rozohrejte a ihneď začnite grilovať. Jednoduchšie to už byť nemôže.

Najnovší sortiment spoločnosti TENNEKER uprednostňuje jednoduchý a nadčasový dizajn bez kompromisov v kvalite. Bezpečnosť zaručujú vysokokvalitné materiály. Tento rad má čo ponúknuť, čo fanúšikom grilovania rozprúdi krv v žilách - na mnoho hodín grilovania.

Rad TENNEKER presvedčí v každom ohľade - nový, atraktívny dizajn a inovatívne funkcie zaručujú majstrovský zážitok z grilovania.

Grilovanie je oveľa viac ako len gril a niekoľko klobás. Každý, kto dáva do svojej práce srdce a dušu, ocení aj dobré grilovacie príslušenstvo.


tenneker11

Napríklad inovatívny systém grilovacích roštov od spoločnosti TENNEKER poskytuje väčšiu flexibilitu a rozmanitosť pri grilovaní. Vďaka tomu sa môžu zarytí fanúšikovia grilovania vyšantiť.

Napríklad vložka wok, kameň na pizzu, panvica na varenie a panvica na paellu ponúkajú úplne nové možnosti. Vhodné pre všetky plynové grily radu HALO a Carbon, ako aj pre gril na drevené uhlie Eclipse.

Ak nechcete robiť veci polovičato, spoľahnite sa na kvalitu grilovacieho náradia tejto značky. Vybavenie TENNEKER® je praktické, moderné a kvalitné: od elegantných grilovacích príborov až po správny ochranný kryt pre váš nový gril, nájdete tu všetko, čo potrebujete, aby bol váš ďalší grilovací večer dokonalý.

Značka Tenneker

Tím BBQ Wiesel: Gordon Narloch (zľava): Thorsten Brandenburg, Oliver Sievers Klaus Breinig, Alfons Wienen a Gordon Narloch.

Tím BBQ Wiesel získal v októbri 2017 titul majstra sveta na Majstrovstvách sveta v grilovaní v írskom Limericku. Zvíťazili v konkurencii 90 tímov z celého sveta napriek náročným podmienkam spôsobeným pretrvávajúcim daždivým počasím.

„Keď zaznelo naše meno, povzbudzovanie nepoznalo hraníc,“ hovorí člen tímu Wienen. Predtým boli vicemajstrami Európy, amatérskymi majstrami Nemecka a veľký úspech dosiahli aj na niekoľkých amerických súťažiach.

Plynový gril TENNEKER® TG 5 im v roku 2017 pomohol získať veľký titul.

V roku 2013 sa nadšení grilátori z Porúria rozhodli zúčastniť sa medzinárodných súťaží ako tím. V našom rozhovore vám poskytnú tipy, vďaka ktorým bude vaše ďalšie grilovanie nezabudnuteľné.

Veľa trpezlivosti a odhodlania vám prinesie tie najlepšie výsledky. Naučte sa používať teplo a mäso v správnej kombinácii, vyberte si obľúbené korenie a hlavne pozvite priateľov alebo rodinu, pretože spoločné grilovanie je ešte väčšia zábava.

Že pri grilovaní je dobré poliať mäso pivom. Polievanie mäsa pivom len rozvíri čiastočky popola z dreveného uhlia alebo brikiet, ktoré sa môžu prilepiť na mäso. Namáčanie mäsa do pivnej marinády pred grilovaním je samozrejme v poriadku a môže byť chutné.

Základom vynikajúceho výsledku grilovania sú dobré prísady. Požiadajte svojho mäsiara o radu, aký kus mäsa by vám odporučil. Dobré ochutenie zohráva veľkú úlohu pri vytváraní chuti.

Kvalitu mäsa na prvý pohľad nerozoznáte. Ukazovateľmi kvality môžu byť napríklad pôvod, plemeno a farba. Každé zviera je však iné. Najlepšie je nájsť mäsiara, ktorý vám pomôže s výberom mäsa na grilovanie. Potom sa dozviete, ako určujú výber, a teda aj kvalitu mäsa.

Existujú skvelé grilované zeleninové jedlá: špargľa, paprika, klasické grilované zemiaky atď. Všetko sa dá grilovať. Skvele sa na to hodia rôzne panvice. Znie to ako varenie na sporáku, ale gril dodáva grilovaným jedlám skvelú chuť. Skvelé sú napríklad plnené papriky s aromatickým syrom.

Pri grilovaní zohráva dôležitú úlohu teplota. Pomocou teplomeru vo veku môžem určiť teplotu v grilovacom priestore a teplotu mäsa pomocou prienikového teplomeru. Obe spolu sú na polceste k dokonalému výsledku.

Prakticky neexistuje nič, čo by sa nedalo pripraviť na grile. Samozrejme, mäso, ale aj zeleninu, dezerty atď.

T ip: Používajte gril ako rúru a môžete pripraviť prakticky čokoľvek, čo máte radi, len s neporovnateľnou chuťou.

Niektoré veci, ktoré dávate na gril, by mali byť prepečené. Napríklad hydina. Každý druh mäsa má svoju vlastnú optimálnu teplotu pečenia. Pre kurča by to malo byť 80 stupňov, pre kačicu ešte viac - až 90 stupňov. Na začiatku sa jednoducho treba pozrieť na tabuľku.

Dokonale prepečené pre nás znamená dosiahnutie optimálneho bodu prepečenia, ktorý vyhovuje našej chuti. Na príklade steaku je to jasné. Teplota pečenia sa tu pohybuje medzi 50 a 60 stupňami. To sa nazýva rare, medium alebo well done. Každý má svoj steak rád inak. Okrem výberu cieľovej teploty je pre šťavnatosť steaku rozhodujúci aj spôsob prípravy.

Ste majstri sveta v príprave bôčika. Nie každý si trúfne pripraviť celý bôčik. Ako začať?

Hovädzí bôčik je súčasťou svätej trilógie grilovania - popri bravčovom pliecku a bravčových rebierkach je asi najnáročnejší. Základom je postup, ako bôčik nakrájať, ako ho pripraviť a ako ho okoreniť. Ak ste dobrí vo všetkých troch oblastiach, aj s hovädzím bôčikom dokážete uspieť.

Dokonca aj grilovanie sa môže zmeniť na projekt. Napríklad pri budovaní vonkajšej kuchyne.
Tím BBQ Wiesel robí všetko sám: postaví vonkajšiu kuchyňu, varí a užíva si.
Rovnako ako klasickú interiérovú kuchyňu, aj vonkajšiu kuchyňu chce BBQ Wiesel premeniť na miesto stretávania.

Značka Tenneker

Spoločnosť Tenneker kladie na svoje výrobky veľmi vysoké nároky, a preto používa len vysokokvalitný materiál. Vďaka neustálej kontrole sa môžete vždy spoľahnúť na vysokú kvalitu. Pretože nie je nič horšie, ako keď sa gril po 2-5 rokoch náhle pokazí.
S touto značkou sa vám to nemôže stať, pretože Tenneker ponúka na nové grily 1 0-ročnú záruku.

hore